Idén is kint voltunk a SPAR Budapest maratonon

Szeptember 28-án immár 34. alkalommal rajtolt a rendkívül népszerű SPAR Budapest maraton. Az esemény két napján mintegy 30 ezer lelkes amatőr és profi futó állt a rajtvonalhoz, hogy próbára tegye magát. A verseny útvonala végig vezetett csodálatos fővárosunk legszebb helyszínein, hiszen a Dunai-hidakat, Gellért-hegyet, Budai Várat és a Margit-szigetet érintette az összesen 42195 méteres távú futam.

A Cerbona csapata most is kint volt a nagyszabású eseményen, és szurkoltunk minden egyes elhivatott futónak. Kitelepült standunknál többféle ízesítésű, finom Cerbona szeletet, sport-, valamint zabszeletet lehetett megvásárolni, hogy minden sportoló kirobbanó energiával tudjon indulni. Legújabb gluténmentes zabszeletünk pedig igazán népszerű volt mind a futók, mind a szurkoló közönség körében. Te megkóstoltad már?

A verseny fantasztikus hangulatban telt, nagy öröm számunkra, hogy ennek mi is részesei lehettünk. Ezúton gratulálunk minden kicsi és nagynak, minden amatőr és profi sportolónak ezért a lenyűgöző teljesítményért.