Már a boltokban a Cerbona legújabb termékei

Négy új Cerbona termék érkezett meg a boltok polcaira októberben. Kóstolja meg az új gluténmentes zabszeleteket étcsokoládé-marcipán és karamell mandula ízesítésben, valamint legújabb Walt Disney Zabkásáinkat, meggyes-vaníliás és csokoládés-epres változatban!

Manapság egyre több fogyasztóval találkozunk, aki valamilyen ételérzékenységgel küzd, vagy egyszerűen csak a szervezete reagál érzékenyen bizonyos összetevőkre. A Cerbona ezért két glutén- és laktózmentes zabszeletet alkotott meg, amiket nemcsak a glutén- és laktózérzékenyeknek ajánlunk, hanem mindenkinek, aki szereti a finomságokat.

Legújabb glutén- és laktózmentes zabszeletünk két ízben is elérhető. A marcipánrajongóknak készítettük el étcsokoládés-marcipánoszabszeletünket, amiben az igazi marcipán és a kellemesen bársonyos étcsokoládé íze találkozik.

Míg a másik a valódi, finomra szeletelt mandula és a karamell ízét tartalmazza, hozzáadott cukor nélkül, mivel készítésénél kizárólag édesítőszert használtunk.

Új termékeink legfőbb összetevője a teljes értékű gluténmentes zabpehely, ami kiváló rost- és széndhidrátforrás.

Továbbá megérkeztek a legújabb Walt Disney Zabkásák is, amelyek meggyes-vaníliás, valamint csokoládés-epres változatban kaphatók. A Cerbona Mickey egér figurás zabkásája szuper könnyen elkészíthető, gyors és laktató reggeli mindenkinek.Ezt afinom, tápláló reggelit az egész család fogyaszthatja, így sokkal jobban és könnyebben indul majd a nap.