A Cerbona is csatlakozott a Vedd a hazait! Védd a hazait kampányhoz!

Vedd a hazait! Védd a hazait! címmel indított kampányt a Magyar Termék Kft. annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet arra, mennyire fontos most az összefogás és hazai termékeket vásárolni. A kampányhoz csatlakozott a Cerbona is, Facebook oldalunkon és weboldalunkon mi is felhívjuk a figyelmet a hazai termékek vásárlásának fontosságára.

A #veddahazait kampány célja, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy hazai termék vásárlásával nemcsak a hazai termelőket és a magyar gazdaságot segítik, hanem ahhoz is nagyban hozzájárulnak, hogy számos munkahely megmaradjon itthon.

A kampányból gyorsan mozgalom lett, mivel számos hazai cég közösen hívja fel a figyelmet a hazai termékek fogyasztásának fontosságára.

A magyar tulajdonú Cerbona számára fontos, hogy Magyarországon, magyar munkatársakkal, magyar fogyasztók számára gyártson jó minőségű, gabonaalapú élelmiszereket.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Székesfehérváron alapított cég, a mai napig a város egyik meghatározó élelmiszeripari cége, a környék egyik fontos munkáltatója, és hogy mi is részesei lehetünk a hazai márkák összefogásának!