Élelmiszeradománnyal segít a Cerbona

Több mint 30 millió forint értékben adományozunk termékeket társadalmi felelősségvállalási programunk keretében. A Cerbona mint, hazai, piacvezető élelmiszeripari vállalat kötelességének érzi, hogy élelmiszer felajánlásával célzottan segítse a rászoruló családokat.

A globális járványhelyzet következtében életbelépő korlátozó intézkedések miatt számos családnak kellett munkabér kieséssel, vagy munkahely elvesztéssel szembenéznie. A székesfehérvári székhelyű Cerbona, mint felelős hazai vállalat ezért egy hat hónapos, 30 millió forint értékű élelmiszeradományozási programot indított.

A Cerbona népszerű termékeiből álló élelmiszercsomagokat rászoruló, hátrányos helyzetű családokat segítő alapítványok és városi önkormányzatok között osztjuk ki. A felajánlásból részesül a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, amely a felajánlott élelmiszereket karitatív szervezeteken keresztül juttatja el a rászorulóknak, és az Ételt Az Életért Közhasznú Alapítvány, amely szintén a hátrányos helyzetűek rendszeres élelmezésében segédkezik. Adományban részesül továbbá Székesfehérvár és Kalocsa önkormányzata is.

Fotó: szekesfehervar.hu