Ismét Superbrands díjat nyert a Cerbona!

Idén tizenhatodik alkalommal ült össze a jelenleg 21 tagú, független szakemberekből álló bizottság, amely Cerbona márkánkat érdemesnek találta a Superbrands 2020 védjegy* viselésére.

Piacvezetőként 1988 óta azon dolgozunk, hogy a márkanevünkhöz méltó termékeket készítsünk vásárlóinknak. A Cerbona pontosan az, amit a neve is mutat: gabonából készült jó dolog (cerealia – bona). 32 év tapasztalatával a hátunk mögött mindig azt kutatjuk, hogy mit szeretnének a vásárlóink, ezért évről évre egyre több újdonságot kínálunk, köztük a gluténérzékenyek és a sportos életet élők számára fejlesztett termékeinket.

Büszkék vagyunk hűséges fogyasztóink, és a szakma elismerésére.

*Idén huszonöt éve, hogy a marketinggel és kommunikációval foglalkozó szaktekintélyek útjára indították a programot Nagy-Britanniában. A cél kettős volt: a kiemelkedő márkák reflektorfénybe állítása, valamint követendő példák felmutatása. A program az indulás óta a világ minden részén ismertté vált, ma már közel 90 országban jelent különleges minősítést a Superbrands cím.Valamennyi országban kiemelt szerep és felelősség hárul a zsűrire, ezért kizárólag elismert szakemberek kerülhetnek be a bizottságba. A független grémium tagjai a feladatot társadalmi alapon végzik.