Vállalati értékek a Cerbona Élelmiszergyártó Kft.-nél

A globalizáció mind előrehaladottabb, a versenyhelyzet vállalkozásra gyakorolt nyomása nagy, és a mindennapok mindannyiunk számára felgyorsultak. Ezek a tényezők sokat követelnek az embertől. Az olyan értékek, amelyek arra emlékeztetnek, ami fontos a számunkra, orientációt és fenntarthatóságot hoznak az életünkbe. Az a meggyőződésünk, hogy a közös vállalati értékeink segítségül szolgálnak ahhoz, hogy tovább fejlődhessünk és a jövő kihívásaival növekedhessünk.

Értékeink jelentik számunkra az iránytűt abban, ahogy vevőinkkel, partnereinkkel, munkatársainkkal együttműködünk, ahogy a vállalatot működtetjük.

A következő hat érték leírja azt, ami jellemző ránk a Cerbona Élelmiszergyártó Kft.-nél:

Minőség

Célunk a fogyasztói és vevői igényeket maximálisan kielégítő, jó minőségű termékek előállítása és szolgáltatások nyújtása.

 

Együttműködés

Együtt gondolkodunk és a feladatokat megosztva, bizalomra alapozva, proaktívan dolgozunk a közös célokért.

 

Innováció

Nyitottak vagyunk az újdonságokra, figyeljük a fogyasztói igényeket és ennek megfelelően fejlesztjük termékeinket, cégünket.

 

Lojalitás

Lojálisak vagyunk a Cerbonához, kollégáinkhoz és partnereinkhez. Büszkék vagyunk, hogy itt dolgozhatunk, és fontos számunkra, hogy itt elismernek és megbecsülnek.

 

Tisztesség

Fontos számunkra, hogy etikusak és becsületesek legyünk munkatársainkkal és partnereinkkel.

 

Eredményesség

Sikerünk mozgatórugója a hatékonyságra való törekvésünk.