Szeretem, jó nekem! Ez a Cerbona szlogenje 30 éve. Piacvezetőként 1988 óta azon dolgozunk, hogy márkanevünkhöz méltó termékeket készítsünk  vásárlóinknak. A Cerbona pontosan az, amit a neve is mutat: gabonából készült jó dolog (cerealia – bona). 30 év tapasztalatával a hátunk mögött mindig azt kutatjuk, hogy mit szeretnének a vásárlóink. Évről évre  korszerűsítjük technológiánkat, fejlesztjük termékeinket, és újabbnál újabb innovációkat kínálunk  kedvelőinknek.

A Cerbonára azok is számíthatnak, akik valamilyen funkcionális terméket keresnek, hiszen a Sport  és gluténmentes müzliszeleteink kifejezetten ezt a célt szolgálják. A közismert és megbízható magyar márka müzliszeletei, müzlijei és gabonapelyhei mellett megjelentünk zabszeleteinkkel és puffasztott gabonaszeleteinkkel, amelyek pillanatok alatt a vásárlók kedvenceivé váltak. Jelentősen csökkentettük számos müzliszeletünk és müzlink cukortartalmát, új glutén- és laktózmentes termékeink pedig nemcsak a fogyasztók elismerését nyerték el, hanem a szakmáét is. A csokis-meggyes gluténmentes müzliszeletünk lett az Év új gluténmentes terméke Magyarországon 2017-ben. A poharas gluténmentes müzlink,  a világ legnagyobb élelmiszeripari kiállításának, a SIAL-nak a leginnovatívabb termékei közé választották 2016-ban.

Fejlesztéseink eredményeként a Cerbona már mindig a vásárlókkal lehet. Kezdődhet a reggel Cerbona zabkásával vagy müzlivel, napközben jól jöhet egy müzliszelet vagy egy zabszelet. Sportolás előtt vagy után pedig a legújabb funkcionális készítményeink, a Sport müzliszeletek, amelyek segítenek hozzájutni a szükséges energiához és ásványi anyagokhoz. Főzéshez, sütéshez ajánljuk  Durillo tésztáinkat, valamint a zabpehelylisztünket és zabkorpáinkat.

Weboldalunk mellett Facebook  és Instagram oldalunkon folyamatosan információkat adunk újdonságainkról, receptekkel, életmódtanácsokkal segítjük kedvelőinket abban, hogy egészségesebben tudjanak élni és étkezni.

 

Tekints be te is hozzánk!

Nézd meg, mik folynak cégünkben és hogy készülnek el kedvenc termékeid. Most meglesheted, hogyan készül el a kedvenc müzliszeleted, kezdve az alapanyag beszerzésétől, egészen a kész terméknek a csomagolásáig. Megtudhatod, hogyan történik egy termékfejlesztés és hogy milyen termékeket, mekkora mennyiségbe és hány országba gyártunk.

Ha kíváncsi vagy mi folyik a kulisszák mögött, ne habozz, nézd meg a rövid videónkat: