Szeretem, jó nekem! Ez a Cerbona szlogenje 30 éve. Piacvezetőként 1988 óta azon dolgozunk, hogy a márkanevünkhöz méltó termékeket készítsünk vásárlóinknak. A Cerbona pontosan az, amit a neve is mutat: gabonából készült jó dolog (cerealia – bona). 30 év tapasztalatával a hátunk mögött mindig azt kutatjuk, hogy mit szeretnének a vásárlóink. Évről évre korszerűsítjük technológiánkat, fejlesztjük termékeinket, és újabbnál újabb innovációkat kínálunk  kedvelőinknek.

A Cerbonára azok is számíthatnak, akik valamilyen funkcionális terméket keresnek, hiszen a Sport és  gluténmentes müzliszeletei kifejezetten ezt a célt szolgálják. A közismert és megbízható magyar márka müzliszeletei, müzlijei és gabonapelyhei mellett megjelentünk zabszeleteinkkel és puffasztott gabonaszeleteinkkel, amelyek pillanatok alatt a vásárlók kedvenceivé váltak. Jelentősen csökkentettük számos müzliszeletünk és müzlink cukortartalmát, új glutén- és laktózmentes termékeink pedig nemcsak a fogyasztók elismerését nyerték el, hanem a szakmáét is. A csokis-meggyes gluténmentes müzliszeletünk lett az Év új gluténmentes terméke Magyarországon 2017-ben. A poharas gluténmentes müzlink, a világ legnagyobb élelmiszeripari kiállításának, a SIAL-nak a leginnovatívabb termékei közé választották 2016-ban.

A fejlesztéseink eredményeként a Cerbona már mindig a vásárlókkal lehet. Kezdődhet a reggel Cerbona zabkásával vagy a müzlivel, napközben jól jöhet egy müzliszelet vagy egy zabszelet. Sportolás előtt vagy után pedig a legújabb funkcionális készítményeink, a Sport müzliszeletek, amelyek segítenek hozzájutni a szükséges energiához és ásványi anyagokhoz. Főzéshez, sütéshez ajánljuk  Durillo tésztáinkat, valamint a zabpehelylisztünket és zabkorpánkat.

Weboldalunk mellett  Facebook– és Instagram-oldalunkon folyamatosan információt adunk újdonságainkról, receptekkel, életmódtanácsokkal segítjük kedvelőinket abban, hogy egészségesebben tudjanak élni és étkezni.