X
hu en ro

Cerbona rudi

 

Megérkeztek a zabból készült, töltött, gluténmentes Cerbona Rudik!

A Cerbona Rudikat a kakaóba vont, puha zabpehely és az isteni töltelék tesz ellenállhatatlanná.

 

 

Kóstold meg mind a 4 ízben!

 

Ha fontos neked a cukorbevitel, a laktóz- és gluténmentes összetevők, akkor az Epres Rudi csak rád vár! Hiszen mind amellett, hogy glutén- és laktózmentes, vegán, hozzáadott cukrot semtartalmaz, így nyugodtan fogaszthatod bárhol bármikor ezt a zabból készült finomságot!

Egy igazán gyümölcsös élményre vágysz, amit bármikor előkaphatsz a táskádból bárhol, bármikor? Akkor válaszd a Sárgabarackos Rudit, ami szintén glutén- és laktózmentes, a vegán étrendbe is beilleszthető, mindamellett gyümölcsössége miatt igazán finom is.

Figyelsz a cukorbevitelre, de szereted az édes, kényesztető ízeket? Akkor a gluténmentes, Mogyorókrémes Rudit neked találtuk ki, hiszen hozzáadott cukor nélkül készül, de az íze sem fog csaldóást okozni. Kóstold meg minél előbb!

Régóta keresed a kedvenc glutén- és laktózmentes, tényleg igazán finom édességet, amit bűntudat nélkül fogyaszthatsz bárhol és bármikor? Akkor ne keresd tovább, megtaláltad, úgyanis a Cerbona Málnás Rudija tökéletesen megfelel minden igényednek. Kóstoltad már? 

Keresd az üzletek polcain, vagy rendeld meg online!

Szechenyi 2020