X
hu en ro

A márka

Piacvezetőként 1988 óta azon dolgozunk, hogy márkanevünkhöz méltó termékeket készítsünk vásárlóinknak. 

 

A Cerbona pontosan az, amit a neve is mutat: egy gabonából készült jó dolog (cerealia – bona).

30 év tapasztalatával a hátunk mögött mindig azt kutatjuk, hogy mit szeretnének a vásárlóink. 

Évről évre korszerűsítjük technológiánkat, fejlesztjük termékeinket, és újabbnál újabb innovációkat kínálunk fogyasztóinknak.

 

A Cerbonára azok is számíthatnak, akik valamilyen funkcionális terméket keresnek, hiszen a Sport és gluténmentes müzliszeleteink kifejezetten ezt a célt szolgálják. A közismert és megbízható magyar márka müzliszeletei, müzlijei és gabonapelyhei mellett megjelentünk zabszeleteinkkel és puffasztott gabonaszeleteinkkel, amelyek pillanatok alatt a vásárlók kedvenceivé váltak. Jelentősen csökkentettük számos termékünk cukortartalmát, új glutén- és laktózmentes termékeink pedig nemcsak a fogyasztók elismerését nyerték el, hanem a szakmáét is. A csokis-meggyes gluténmentes müzliszeletünk lett az Év új gluténmentes terméke Magyarországon 2017-ben. A poharas gluténmentes müzlink, a világ legnagyobb élelmiszeripari kiállításának, a SIAL-nak a leginnovatívabb termékei közé választották 2016-ban.


Fejlesztéseink eredményeként a Cerbona már bármikor a vásárlókkal lehet. Bátran kezdődhet a reggel Cerbona zabkásával vagy müzlivel, napközben pedig jól jöhet egy müzliszelet vagy egy zabszelet. Sportolás előtt vagy után a legújabb funkcionális készítményeink, a sportolóknak szánt müzliszeletek azok, amelyek segítenek hozzájutni a szükséges energiához és ásványi anyagokhoz. Főzéshez, sütéshez ajánljuk Durillo tésztáinkat, valamint a zabpehelylisztünket és zabkorpáinkat egyaránt.


 

Értékeink

 

A globalizáció előretörésével a versenyhelyzet vállalkozásra gyakorolt nyomása nagy, és a mindennapok elképesztő módon felgyorsultak mindannyiunk számára. A különleges kihívások különlegesen sokat követelnek az embertől. Ezért fontos, megtaláljuk és megőrizzük azokat az értékeket, amelyek emlékeztetnek bennünket az igazán fontos dolgokra, útbaigazítást és fenntarthatóságot hozzanak az életünkbe. Az a meggyőződésünk, hogy a közös vállalati értékeink segítségül szolgálnak ahhoz, hogy tovább fejlődhessünk és a növekedhessünk a jövő kihívásaival szembenézve.

 

 

Értékeink jelentik számunkra az iránytűt abban, ahogy vevőinkkel, partnereinkkel, munkatársainkkal együttműködünk, ahogy a vállalatot működtetjük.

 

Minőség
Célunk a fogyasztói és vevői igényeket maximálisan kielégítő, jó minőségű termékek előállítása és szolgáltatások nyújtása.
Minőség
Együttműködés
Együtt gondolkodunk és a feladatokat megosztva, bizalomra alapozva, proaktívan dolgozunk a közös célokért.
Együttműködés
Eredményesség
Sikerünk mozgatórugója a hatékonyságra való törekvésünk.
Eredményesség
Tisztesség
Fontos számunkra, hogy etikusak és becsületesek legyünk munkatársainkkal és partnereinkkel.
Tisztesség
Lojalitás
Lojálisak vagyunk a Cerbonához, kollégáinkhoz és partnereinkhez. Büszkék vagyunk, hogy itt dolgozhatunk, és fontos számunkra, hogy itt elismernek és megbecsülnek.
Lojalitás
Innováció
Nyitottak vagyunk az újdonságokra, figyeljük a fogyasztói igényeket és ennek megfelelően fejlesztjük termékeinket, cégünket.
Innováció
Tekints be te is hozzánk!
Cégtörténet
Anna, brand manager
Anna, brand manager
A Cerbona márka egy igazi klasszikus. A tradíció mellett folyamatos a megújulás, és mindig kitalálunk valami újat. Nagyon izgalmas egy ilyen folyamatban részt venni, és egy több mint 30 éves múlttal rendelkező márkán dolgozni. Profi szakemberek, jó csapat dolgozik együtt, hogy mindig a legjobbat nyújthassuk a márka kedvelőinek.
Szechenyi 2020