X
hu en ro
Próbáld ki te is <br> díjnyertes <br> termékünket! 2021.06.23

Próbáld ki te is díjnyertes termékünket!

Díjat nyert a Cerbona Selection termékcsalád az Inno d’Or Év Innovációja 2021-es versenyen.

A Trade Magazin által életre hívott új verseny célja, hogy évről évre olyan értékteremtő innovációkat jutalmazzon, amelyek meghatározható vásárlói, fogyasztói igényre nyújtanak megoldást, valamely nevesíthető trendbe illenek, vagy egy meglévő, meghatározható igényből inspirálódott fejlesztés eredményei.

A versenyben oly termékek vehettek részt, amelyek piaci bevezetése 2020. január 1. és 2020. december 31. között zajlottak, és a saját kategóriájukban meghatározó újdonságtartalommal bírnak.

A pályázatokban bemutatott újdonságok értékelését öt szempont (innováció, trend, piaci előny, időszakos eredmény, piaci esély) alapján végezte a szakmai zsűri, majd pedig azoknál a termékeknél, ahol ez lehetséges volt, érzékszervi bírálatra is sor került.

A Cerbona Selection termékcsalád több szempontból innovatív. Egy különleges, új ízvilágot hozott el a fogyasztók számára egy letisztult, modern és prémium csomagolásban. A márka a hagyományos ízektől eltérően újabb, desszertek által inspirált ízeket hozott el a vásárlóknak.

A Cerbona jelenleg teljes arculatváltáson és megújuláson megy keresztül, melynek egyik első lépése a Selection termékcsalád bevezetése a piacra, ezzel egy új és különleges irányt is kialakítva. A hagyományos letisztult, közkedvelt ízek mellett  kifejlesztettük e különleges termékcsaládot, ami a kényeztetésre teszi a fókuszt. Szerettük volna elérni, hogy fogyasztóinknak a kényeztetés és az élvezet érzését biztosítsuk, ezért nem csak az ízvilágra figyeltünk oda, hanem az új, könnyű és légies állagra, amit roppanós pelyhekkel értünk el.

Büszkék vagyunk, hogy a Tiramisu, Málnás sajttorta, Dobostorta és Brownie ízű Selection müzliszeleteink immár innovációs díj nyertesek!

https://trademagazin.hu/hu/megszulettek-az-inno-dor-ev-innovacioja-2021-verseny-eredmenyei/

 

Szechenyi 2020